meditaties AnurA

Het blokje ‘zang’ is weggehaald op het beginscherm. De meditaties met zang zijn niet verwijderd maar staan nu tussen de meditaties. De liedjes met AnurA staan nu bij het moment muziek.

Handig bij het redesign is dat je ook aansluitend de volgende track van AnurA kan laten afspelen of je kunt een nummer op repeat zetten. Android heeft bij de update van oktober al het totale redesign en kan al van deze functies gebruik maken.

Voor Apple gebruikers komt de totale redesign over 6-8 weken beschikbaar. Bij apple staan de muziek tracks van Anura bij het moment muziek onderaan. 

Je kunt ze nu vinden onder de verschillende momenten.

Moment start je dag
Dankbaarheid (ochtend) – 20 minuten versie

Moment inspiratie
Leef je mooiste leven – 25 minuten versie

Moment visualisatie
De magische poort – 30 minuten versie

Moment slaap lekker
Ik ben affirmaties – 25 minuten versie

Moment muziek
Voel de liefde – 7 minuten versie
De helende bron – 14 minuten versie

Wij gebruiken cookies om het bezoek op de website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken.
AkkoordPrivacy instellingen

AVG

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • Pinterest Tag
  • AdRoll-pixel

Google Analytics

Onze website gebruikt een Google Analytics tracking-code. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van Google Analytics zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Facebook Pixel

Onze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

Pinterest Tag

Onze website gebruikt de Pinterest Tag. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De Pinterest Tag zorgt ervoor dat jij op Pinterest relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen. Op het gebruik van deze social media zijn hun algemene voorwaarden en hun privacybeleid van toepassing.

AdRoll-pixel

Onze website gebruikt de AdRoll-pixel. Deze houdt bij welke pagina’s je op onze website bezoekt. De AdRoll-pixel zorgt ervoor dat jij op het internet relevante content van Meditation Moments te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jou online beter bedienen.

Share
Share
Pin
Email