Vond je dit een fijne meditatie?
Download gratis de Meditation Moments App 🙂 

Korte meditatie oefening

Deze korte maar krachtige meditatie oefening van 5 minuten kan je op elk moment van de dag doen. Bewust stilstaan bij waar je dankbaar voor bent, het komt er niet altijd van. 

Deze dankbaarheids meditatie helpt je met aandacht te kijken naar de mooie dingen in je leven. Dankbaarheid voelen is een goede manier om je te blijven verwonderen over de mooie en fijne dingen in het leven, en het kost je maar een paar minuten.

Eindig elke dag, voordat je gaat slapen, met het benoemen van drie dingen waarvoor je dankbaar bent. Deze simpele opdracht kregen deelnemers van het online programma van Michael Pilarczyk. Na drie weken kregen we verrassend veel mailtjes van deelnemers, die zich een stuk beter voelden, nadat ze dit zijn gaan toepassen.

“Dat dankbaarheid uiten voor het slapen gaan zo’n grote invloed heeft! Sinds ik dat toepas, slaap ik weer gewoon rustig.” – Deelnemer Your Roadmap To Success & Happiness

Je kunt dit Meditation Momenten elk moment van de dag doen. In de trein, tijdens de pauze op je werk of tijdens een wandeling. Ook een fijn begin van je ochtend of om de dag mee te eindigen. 

Ervaringen

#1

Voor Nederlandse Meditaties

“Geweldige rustgevende stem en prachtige muziek. Ik was sceptisch over meditatie, maar deze app heeft mij overtuigd. Dit geeft rust en ik slaap eindelijk weer heerlijk.”  

      

73 Shares
Share66
Share
Pin7
Email